Transport

I kraft af at Samsø er en ø er færgedriften vigtig. Ligesom busdriften er vigtig for skolebørnene, folk der ikke har bil og ikke mindst turisterne.

Busdrift

SF vil arbejde aktivt for, at infrastrukturen på Samsø bliver så god som muligt. Etableringen af vores eget trafikselskab Samsø Bus har givet nye muligheder for at tilrettelægge buskørslen mere fleksibelt, så borgere uden bil kan komme rundt på øen.
SF vil aktivt lytte til borgernes ønsker og behov, og løbende arbejde for at tilpasse vores lokale trafikløsninger, så de bliver bedst mulige.

Færgedrift

Etableringen af den direkte passagerfærge mellem Samsø og Aarhus ser vi i SF som den væsentligste enkeltfaktor i for­hold til at få flere til at bosætte sig på Samsø. Færgen vil muliggøre kombi­na­tionen af bolig på Samsø og arbejde eller studie i Aarhus. Samsø kan til­byde nye rammer for en lille del af Aarhusianerne. Et attraktivt bosæt­ningssted for de familier, som ønsker et mindre stressende og mere afslappet liv i naturskønne omgivelser.

Vi er stolte af Samsø Rederi, de dygtige medarbejdere og en god ledelse, og håber Samsø Rederi får mulighed for at overtage østruten også.

Scroll til toppen